Skip to main content

Mariëlle van de Walle

Wie ben je en welke reis heb jij gemaakt in het leven (stukje kwetsbaarheid) en wat NLP jou brengt.

Hoi, Mijn naam is Mariëlle van de Walle!

Ik ben getrouwd met Matthijs en woon in Maassluis. Ik vind het heerlijk om uitgebreid te koken en hou erg van wandelen, buiten zijn, yoga en een goed boek. Naast Matthijs is NLP mijn grote liefde. Vanaf het eerste moment dat ik met NLP in aanraking kwam was ik verkocht en verknocht. Toen wist ik nog niet wat het mij zou brengen. Nu weet ik dat wel. Het heeft mij zelfvertrouwen, kracht en zelfliefde opgeleverd. En dat had ik hard nodig.

Na jarenlang gigantische pijn aan m’n schouder waardoor ik amper kon werken, een relatie waarin ik diep ongelukkig was en werk waar ik m’n grenzen niet aan kon geven, kwam ik in een burn-out terecht. Ik was helemaal op en kon niets meer. Jarenlang ziekenhuisonderzoek en allerlei lichamelijke therapieën hadden er nog steeds niet voor gezorgd dat m’n schouder beter ging voelen. Ik kwam in een diep gat terecht. Kort voor m’n burn-out had ik de moed verzameld om m’n relatie te verbreken en ik ging voor het eerst op mezelf wonen. Met hulp van therapeuten, heel veel slapen en yoga krabbelde ik langzaam weer uit het gat. Mijn reintegratiecoach vroeg mij wat ik altijd al wilde doen toen ik nog op school zat. “Voor mezelf beginnen”, was mijn antwoord. “Dan ga je dat doen!”, zei ze. Ik schrok even maar besloot haar advies te volgen. Nog herstellende van mijn burn-out. Maar het voelde als de juiste stap.

Ik ging training en advies geven in de horecabranche want daar was ik bekend mee. Toch haalde ik hier geen voldoening uit. Tot ik een jaar later met NLP in aanraking kwam. Ik wist het meteen; hier wil ik iets mee! Ik volgde de NLP Practitioner opleiding en kreeg meteen na het afronden heimwee naar NLP dus besloot ook meteen de NLP Master Practitioner te volgen. De persoonlijke ontwikkelingen welke ik doormaakte in deze twee opleidingen waren zo fantastisch dat ik dit anderen ook erg gunde. Bovendien zorgde mijn gegroeide zelfliefde en zelfvertrouwen ervoor dat ik geen spanning meer vast hield in mijn lijf. Eindelijk geen zere schouder meer. Ik leerde luisteren naar mijn lijf en ontdekte wat ik nodig heb als ik wel spanning ervaar.

Het begon steeds meer te kriebelen om anderen hier ook in te helpen. Trainen deed ik al, waarom dan niet NLP trainer worden? En dus ging ik de trainersopleiding volgen. Een flinke investering, ik betaalde alle drie de opleidingen uit eigen zak maar ik zou het meteen weer doen. Het is me de investering dubbel en dwars waard geweest. Het kunnen trainen en coachen van mensen om hen lekkerder in hun vel te laten zitten, zelfverzekerder te laten worden, meer zelfliefde te laten ervaren vind ik fantastisch. Ik krijg er ontzettend veel energie van. Ik ben het levende voorbeeld van het effect van NLP.

Als je het mij vraagt zou de wereld er heel mooi van worden als iedereen een NLP opleiding zou volgen.

Wil je meer weten? Maak een persoonlijke afspraak en dan praten we samen verder. Leuk!
Ik wil meer weten!
klik hier

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.