facebook Instagram Phone Mail

facebook Instagram Phone Mail

Blog/Vlog

Nancy van der Zeijden NLP Trainer

 

Wandelen bij de NLPweek

 

Yoga in de NLPweek

 

Manon van Lis NLP Trainer NLPweek

 

NLPweek ook voor jeugd!

 

 

 

NLP in 1 week

Door optimale samenwerking van lichaam en brein is cognitief veel meer mogelijk! Haal jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma bij de NLPweek. Alles inclusief: Yoga, bewegen, gezonde voeding, ontspannen, locatie en overnachting voor één prijs, één investering.
 

 

NLPWEEK, Een UNIEKE beleving

Bij de NLPWEEK behaal jij jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma in één week door het unieke gevarieerde programma! In deze video legt Pleun Snel, de initiator van de NLPWEEK, uit wat de unieke beleving inhoudt.
 

 

Het NLPweek-Team stelt zich aan je voor

 

 

Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag dat je jouw geliefde laat weten dat je erg veel van hem of haar houdt. Voor velen een leuke memorabele dag waar de liefde hoogtij viert. Rode rozen, kaarsen, een romantisch gedekte tafel, rozenblaadjes in het bad en romantische muziek op de achtergrond…


Patronen

Heel kort uitgelegd zijn patronen herhalingen. Herhalingen die we gewend zijn te doen en die meestal ook goed gaan. Maar soms herhalen we dingen die niet zo goed gaan, zoals bijvoorbeeld onze gedachten en ons gedrag. Of beter gezegd: we zijn het zo gewend zo te denken of te gedragen dat we ons niet eens bewust zijn van een destructieve patroon.


Waar ga jij naar toe?

Weet jij dat? Heb jij jouw route uitgestippeld? Heb jij ècht een doel voor ogen en ‘loop’ je in de richting van jouw doel? Ik kan niet anders reageren dan met het woord respect!« vorige pagina