facebook Instagram Phone Mail

facebook Instagram Phone Mail

NLP Master

NLP Master – Wij doen het graag anders!

De NLP Master opleiding volg je na de NLP Practitioner opleiding. De NLP Master is een verdieping, maar ook een verbeterslag in jouw vaardigheden als Practitioner.

Master kun je letterlijk vertalen als Meester. Je wordt een meester in jouw NLP vaardigheden. Ook is de NLP Master opleiding noodzakelijk als je door wilt groeien naar NLP Trainer.

Maar wat leer ik nu extra als NLP Master?

Feitelijk niet echt iets nieuws…

 

Je leest het goed hoor... J Feitelijk klopt het ook wat er staat, maar natuurlijk ga je heel veel leren! Als NLP Master ga je geen nieuwe NLP vaardigheden leren maar wel enorm versterken en verdiepen. Omdat je je NLP Practitioner afgerond hebt, ga je je vaardigheden aanscherpen en verbeteren. Je gaat op zoek naar nieuwe patronen die je ontwikkeld hebt als Practitioner en je gaat verder met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Je wordt nog bewuster hoe jij en anderen communiceren. Je herkent vormen van gedrag bij jezelf en anderen en de emoties die daarbij horen. Maar misschien nog wel belangrijker, je weet ook welke vaardigheden je in kunt zetten om dingen te veranderen.

 

Als NLP Practitioner ben je bewust geworden van je gedachten en communicatie met anderen en je zelf. In de NLP Master opleiding bij de NLPweek, leer je jouw communicatie nog scherper te maken en je nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving.

 

Wat is er zo uniek aan de NLPweek?

 

In slechts 7 dagen haal je in groepsverband jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma. Maar de NLPweek biedt nog veel meer! We laten je ervaren wat bewegen en gezonde voeding doet voor jouw lijf en brein. En wat minstens zo belangrijk is: je krijgt handvatten hoe je kunt ontspannen in een tijd van prikkels, onzekerheden en verleidingen.

 

We doen dit op een luxe locatie met hotelfaciliteiten door middel van Entertrainers, beweging, muziek, gezonde voeding en ontspanning.

 

Bij de NLPweek betekent NLP: Nu Leren met Plezier J

 

Meer weten of vrijblijvend een afspraak maken?

 

Klik hier


« vorige pagina