facebook Instagram Phone Mail

facebook Instagram Phone Mail

NLP Opleiding

NLP opleiding – Wij doen het graag anders!

 

Voor een NLP opleiding bij de NLPweek kun je kiezen uit de NLP Practitioner en de NLP Master opleiding. Ook biedt de NLPweek ondersteuning aan in het praktiseren van jouw NLP opleiding door stage- en ervaringsplekken.

 

Wanneer je jouw NLP opleiding succesvol afgerond hebt, ben je ook van harte welkom op het NLPweek-end waar we met andere NLP Practitioners en NLP Masters NLP beoefenen. Ook het NLPweek-end is een unieke beleving!

 

Wat doet de NLPweek anders bij jouw NLP opleiding?

 

De NLPweek is geboren uit onvrede. Onvrede over de wijze waarop de meeste opleidingen gegeven worden. Vrijwel alle opleidingen gebeuren cognitief, zo ook de NLP opleiding. En dat terwijl de NLP jou juist wil leren bewuster gebruik te maken van alle zintuigen, rapport te maken door het begrijpen van lichaamstaal en nog veel meer.

 

Lichaam en brein gebruiken bij jouw NLP opleiding is essentieel!

 

De NLP opleiding bij de NLP week is oprecht een unieke beleving. De ervaring van alle NLP oefeningen die je tijdens jouw NLP Practitioner of NLP Master ervaart, zorgen voor de borging van het cognitieve deel.

 

En om het mogelijk te maken jouw diploma in een week te behalen, maken we optimaal gebruik van lichaam en brein door gezonde voeding, veel beweging maar ook ontspanning.

 

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?

 

Klik hier


« vorige pagina