Skip to main content

Karin Vos

Door de jaren heen heb ik zelf ervaren dat er niet één weg te bewandelen is en dat er geen goed of fout is

Wat leuk dat ik mij mag voorstellen aan jou!

Mijn naam is Karin Vos, getrouwd met Jurgen en met ons leeft onze lieve viervoeter Zorah. Ik ben tandartsassistente en daarnaast geef ik yoga en werk ik in het weekend in de horeca. De reden van deze mooie combi van beroepen is dat ik graag met mensen werk en dat voeding en beweging een grote en belangrijke rol in mijn leven spelen. Het heerlijke is dan ook dat ik daar nog elke dag in leer en in groei.

Ik ben 15 jaar geleden begonnen met mijn opleiding tot yogadocent. Voordat ik aan deze opleiding begon had ik nog nooit een voet op een yogamat gezet.

Maar ik was benieuwd wat dit kan brengen lichamelijk en mentaal. Een andere kant opzoeken dan de lessen die ik gaf zoals BBB, Pump en Steps. De eerste les was heftig weet ik nog. Ik ging na het einde van de lesdag “gebroken” terug in de auto van Utrecht naar de Hoeksche Waard. Maar ondanks de spierpijn wist ik direct : dit is het, dit is goed voor je lijf!! Het brengen van yoga geeft mij zoveel. De beleving en verbinding die je hebt met de groep is bijzonder. Door op die manier bezig te zijn met mijn lichaam kwam als vanzelf interesse voor gezonde voeding. Bewust worden van wat je eet. Ik ben geen deskundige, maar wel een ervaringsdeskundige geworden.

Wij aten al vegetarisch en zoveel mogelijk veganistisch, dus dat geef ik je graag mee. Ik vraag je niet om vegetarisch te worden, of om nooit meer suikers te eten. Ik wil je wel graag leren om anders naar eten te kijken: je veel meer groenten te leren waarderen, kruiden en specerijen te gebruiken waardoor je helemaal geen voorverpakte pakjes meer nodig hebt.

Door de jaren heen heb ik zelf ervaren dat er niet één weg te bewandelen is en dat er geen goed of fout is. Elke dag maak je zelf een keuze in wie je bent, wat je gaat doen en wat je tot je neemt. Dat hoeft niet altijd een 10 te zijn want een 6 of 7 is ook goed omdat jij die keuze hebt gemaakt.

Bewegen, voeding en creativiteit……deze combinatie wil ik graag aan je overdragen in deze bijzondere week!

Liefs, Karin

Wil je meer weten? Maak een persoonlijke afspraak en dan praten we samen verder. Leuk!
Ik wil meer weten!
klik hier

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.