Skip to main content

NLP COACH

Wil jij jouw werk als begeleider, trainer of coach professionaliseren door NLP Coach te worden? Dat kan bij de NLPweek op verschillende manieren.

NLP Coach worden bij de NLPweek

Wil jij jouw werk als begeleider, trainer of coach professionaliseren door NLP Coach te worden? Dat kan bij de NLPweek op verschillende manieren.
Sowieso bieden we jou om in slechts 1 week een diploma te halen als NLP Practitioner. En dat niet alleen, want in de NLPweek zit het verblijf, de overnachtingen, gezonde voeding, yoga, sport en ontspanning allemaal inclusief. Eén prijs, één investering!

Ik heb mijn NLP Practitioner en wil mijn coachvaardigheden ontwikkelen

Je bent al in het bezit van jouw NLP Practitioner diploma, maar je mist nog coachvaardigheden? Misschien ben je zelfs al werkzaam als NLP Coach of wil je een eigen praktijk gaan starten… De NLPweek biedt een stageweek aan om mee te draaien met het deskundige NLPweek-Team.

NLP Master worden?

NLP Master

Stage lopen bij de NLPweek, een unieke beleving!

Je wordt tijdens de NLPweek vakkundig begeleidt en je krijgt meerdere opdrachten om uit te voeren. Je ontvangt gedegen feedback van professionals met jarenlange ervaring. Na afloop volgt er een evaluatie met het Team en bij een goede prestatie ontvang je een getuigschrift waar je mee verder kunt.

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
klik hier

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.