Skip to main content

Waaruit bestaat NLPweek?

De NLPweek biedt veel methodieken aan waardoor het haalbaar is je diploma binnen 1 week te halen.

EEN UNIEKE BELEVING

  • NLP staat voor Neuro Linguistic Programming maar bij de NLPweek zou het zomaar kunnen staan voor Nu Leren met Plezier!
  • Een unieke beleving door een gevarieerd programma wat het behalen van jouw NLP Practitioner of NLP Master in 1 week mogelijk maakt!

Aankomende NLP opleidingen:

2 – 9

feb

2024

NLP MASTER

meer info

24

feb

2024

NLP Oefendag

meer info

12

april

2024

NLP Oefendag

meer info

17

mei

2024

NLP Oefendag

meer info
NLP Practitioner

14 – 17

jun

2024

NLP Oefenweekend

meer info

17 – 21

jun

2024

NLP jeugd midweek

meer info
NLP Practitioner

6 – 13

sep

2024

NLP Practitioner

meer info
NLP Practitioner

1 – 8

sep

NLP Practitioner

meer info

21 – 28

feb

2025

NLP Master

meer info
NLP Practitioner

14 – 21

mrt

2025

NLP Practitioner

meer info
NLP Practitioner

20 – 27

juni

2025

NLP Practitioner

meer info
NLP Practitioner

4 – 7

juli

2025

NLP Oefenweekend

meer info

7 – 11

juli

2025

NLP Jeugd midweek

meer info
NLP Practitioner

12 – 19

sep

2025

NLP Practitioner

meer info

24 – 31

okt

2025

NLP Master

meer info

7 – 14

nov

2025

NLP Master

meer info

“als leren leuk is, gaat leren vanzelf…”

loesje

Wat maakt de NLPweek een unieke beleving?

Naast het behalen van jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma bestaat de NLPweek uit veel meer dan alleen studeren. Om jouw lijf en brein actief te houden gaan we bewegen, eten we gezond en krijg je handvatten om te kunnen ontspannen. En dat allemaal in 1 week en voor dezelfde prijs!

Waarom beweging in een opleidingsweek?

Beweging is zo enorm belangrijk voor je lijf, maar ook voor je brein! Wist je dat door te bewegen de bloeddoorstroming in het brein beter wordt?! Dat door beweging er meer neurotrofinen aangemaakt worden, wat er voor zorgt dat je geheugen beter wordt?! Beweging mag om die reden dan ook niet ontbreken tijdens de NLPweek!

Waar bestaat de unieke beleving uit?

Meerdere factoren maken de NLP week een unieke beleving. De NLPweek vindt plaats op een unieke luxe locatie, te midden van veel natuur, inclusief goed voorziene hotelfaciliteiten. De opleiding voor NLP practitioner of NLP Master wordt gegeven door Entertrainers. Dit wil zeggen, dat er naast de leerstof, ook ruimte is voor humor, sketches, muziek en meer om het geleerde nog beter inhoud te geven. Dit maakt de ervaring uniek en het geleerde wordt beter in het geheugen opgenomen. Beweging is een belangrijk onderdeel, maar ook het luisteren, (mee)zingen en maken van muziek maakt dat de NLPweek een unieke beleving is!

Aandacht voor bewegen

Bewegen is van groot belang voor ons lijf, maar wat velen niet weten, ook voor het brein! Door te bewegen kun je helderder denken en verbetert het geheugen. Het energieniveau neemt ook significant toe bij voldoende beweging. Meer energie en een beter geheugen zijn belangrijke elementen in het behalen van jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma!

Wat houdt bewegen in bij de NLPweek?

Elke dag gaan we met de hele groep bewegen. Bewegen op een niveau wat iedereen aankan! Je hoeft dus geen sportman of –vrouw van het jaar te zijn om mee te bewegen in de NLPweek. Elke dag bewegen kan bestaan uit yoga, sporten, sport en spelactiviteiten, maar ook wandelen.

Volgens neuropsycholoog Erik Scherder, is een dagelijkse wandeling belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. “Bij matig intensieve beweging zul je al meer productiviteit en creativiteit ervaren. Jouw hart gaat beter werken en pompt het bloed via de carotis (de halsslagader) naar de hersenen. Dit zorgt dat de hersenen beter doorbloed raken en dat wil je.” Onze hersenen hebben namelijk veel bloed nodig en bij bewegen pompt ons hart sneller bloed en werken onze hersenen beter!

Lees het hele artikel van Erik Scherder van RTL Nieuws

lees meer
Lichaam en geest zijn aan elkaar gekoppeld en beïnvloeden elkaaR

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan over de samenwerking van lichaam en geest. Het staat vast dat deze op elkaar van invloed zijn!

Neurotransmitters zijn chemische stofjes die signalen via de zenuwbanen versturen. Deze stofjes zijn het middel waarmee het brein communiceert met ons lijf. Elke gedachte die je denkt, bereikt elke cel in je lijf door neurotransmitters.

Goed voor je lijf zorgen door gezond te eten, te bewegen maar ook door te ontspannen, is dus van grote invloed op jouw algehele gemoedstoestand.

Klik hier om je in te schrijven voor meer informatie

schrijf je in

Ontspannen

Waarom zit er een onderdeel ontspannen in de NLPweek?

Ontspanning zorgt er voor dat jouw lichaam en brein zich kunnen herstellen. In ons drukke bestaan wordt ontspannen steeds belangrijker. Als we ons geen tijd gunnen om ons lichaam en brein te laten herstellen van de dagelijkse stress, kan dit ernstige gevolgen hebben voor onze gezondheid. Met NLP krijg je ook inzicht waar stress vandaan komt. Het komt veel voor dat we denken ergens aan te moeten voldoen, door allerlei overtuigingen. En dat geeft spanning…

Hebben we niet alle tijd nodig om het NLP Practitioner, of NLP Master te halen in 1 week?

Op de juiste manier ontspannen levert meer energie op. En energie krijg je van de NLPweek door het gevarieerde programma van studeren, bewegen, gezonde voeding en dus ook ontspanning!

Voeding

Wanneer ik aan iemand vraag welke brandstof er in zijn of haar auto gaat, is het antwoord meestal benzine, diesel, gas en tegenwoordig ook elektra. Als ik dan vraag of er in een benzine auto ook diesel gaat, schieten de meeste mensen in de lach en krijg ik een blik met “ben jij wel helemaal tof”?

Voor jouw lijf en brein is het niet anders! Ons lijf heeft de juiste, gezonde voeding nodig om te kunnen functioneren, om alles te doen wat jij van je lijf vraagt. Gezonde voeding is ontzettend belangrijk; je lichaam haalt hier zijn bouwstoffen uit die belangrijk voor je lichaam zijn. Deze voedingsstoffen gebruikt je lichaam om te groeien, zich te beschermen tegen bepaalde ziektes en om op een gezond gewicht te blijven.

Ik krijg toch wel een stukje vlees, of gaan we alleen groenvoer eten?

We zijn tegenwoordig zo gewend aan onvolwaardige voeding waardoor ze niet zo goed vullen. Je moet er meer van eten én je hebt sneller weer honger, waardoor je weer gaat eten. Zo krijg je ongemerkt meer calorieën binnen dan je nodig hebt, waardoor je waarschijnlijk aankomt.

Het deskundige team van de NLPweek serveert volwaardige voeding. Voeding die energie geeft; voeding goed voor jouw lijf en brein; voeding welke je wellicht nog nooit gegeten hebt.

Anders kijken naar eten

Ons doel is om jou anders te laten kijken naar eten. Naast de effecten op jouw lijf en brein, laten we je ook ervaren hoe gezonde voeding smaakt maar ook hoe eenvoudig het vaak is om te bereiden.

Als blijvend aandenken ontvang je DIY-recepten, waardoor je thuis jouw gezonde levensstijl kan voortzetten en na kan genieten van al het lekkers wat tijdens de NLPweek geserveerd is.

Behaal je NLP practitioner of master in 7 dagen

Unieke beleving in 7 dagen

In slechts 7 dagen haal je in groepsverband jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma. Dit gebeurt niet zomaar: de NLPweek biedt veel methodieken aan waardoor het haalbaar is je diploma binnen 1 week te halen. Zo laten we je ervaren wat bewegen en gezonde voeding doet voor jouw lijf en brein.

En wat minstens zo belangrijk is: je krijgt handvatten hoe je kunt ontspannen in een tijd van prikkels, onzekerheden en verleidingen. We doen dit op een luxe locatie met hotelfaciliteiten door middel van Entertrainers, beweging, muziek, gezonde voeding en ontspanning.

Alles inclusief: 1 prijs

Jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma halen in 1 opleidingsweek gegeven door een ervaren NLP Coach / Entertrainer.

  • Inclusief 7 overnachtingen in een unieke luxe locatie te midden van veel natuur inclusief hotelfaciliteiten
  • Inclusief gezonde voeding & snacks
  • Inclusief begeleiding van een deskundig NLP Team met NLP Coaches
  • Inclusief sport- & yogatraining door een professionele docente
  • Inclusief uniek opleidingsboek
  • Inclusief 1 keer per jaar een uniek event voor en door cursisten
€ 3.495,-

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.