Skip to main content

NLP Practitioner

Welke site je ook Googled, bijna allemaal schrijven ze dat jouw communicatie veel beter wordt. Geen woord gelogen maar eigenlijk legt geen één site uit wat NLP eigenlijk inhoudt. De NLPweek doet ook dat graag anders.

NLP Practitioner – Wij doen het graag anders!

Volgens de Dikke van Dale is de vertaling van practitioner: ‘beoefenaar, beroeps’.NLP Practitioner zou je dus kunnen vertalen als NLP beroeps beoefenaar. Met andere woorden: NLP ga je zodanig praktiseren dat je jezelf erin kwalificeert. Iets waar je goed in wordt. NLP gaat zo vanzelfsprekend worden in jouw dagelijks bestaan, zoals een timmerman heeft leren werken met een hamer.

Maar wat leer ik nu als NLP Practitioner?

Door Neuro Linguistic Programming leer je negatieve overtuigingen te doorbreken. Met NLP leer je doelen te stellen die je daadwerkelijk behaalt. Met NLP leer je door scherpere focus betere prioriteiten te stellen en jouw sterke eigenschappen nog sterker te maken.

De unieke beleving van de NLPweek zorgt voor een optimale samenwerking van lichaam en brein zodat jij kan ervaren dat jouw sterke eigenschappen sterker worden. En omdat jij hier van bewust wordt door alle ervaringen op te slaan in je brein en lijf (ankeren) zullen negatieve overtuigingen naar de achtergrond gaan en uiteindelijk verdwijnen.

Om de vergelijking met een timmerman nog een keer te gebruiken. Hij weet als de beste dat de ene hamer de andere niet is. Met een kilohamer een vloertje leggen, zal een negatieve ervaring geven J Voor elke klus/situatie, een andere hamer.

  • Uniek programma met yoga, sport, wandelen, muziek en (leren) ontspannen
  • 1 investering, 1 prijs
  • Overnachtingen en gezonde voeding inbegrepen! Geen bijkomende kosten!
  • Veel persoonlijke aandacht door kleine groepen (max 12)
  • 7 dagen aaneengesloten werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

€ 3495,00

Wat is er zo uniek aan de NLPweek?

In slechts 7 dagen haal je in groepsverband jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma. Maar de NLPweek biedt nog veel meer! We laten je ervaren wat bewegen en gezonde voeding doet voor jouw lijf en brein. En wat minstens zo belangrijk is: je krijgt handvatten hoe je kunt ontspannen in een tijd van prikkels, onzekerheden en verleidingen.

We doen dit op een luxe locatie met hotelfaciliteiten door middel van Entertrainers, beweging, muziek, gezonde voeding en ontspanning.

Bij de NLPweek betekent NLP: Nu Leren met Plezier☺

Je kunt kiezen uit een van onderstaande dagen:

6 t/m 13 september 2024
14 t/m 21 maart 2025
20 t/m 27 juni 2025
12 t/m 19 september 2025

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
klik hier

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.