Skip to main content

NLP Week

De NLPweek vindt plaats op een unieke luxe locatie, te midden van veel natuur, inclusief goed voorziene hotelfaciliteiten

Een unieke beleving

NLP staat voor Neuro Linguistic Programming maar bij de NLPweek zou het zomaar kunnen staan voor Nu Leren met Plezier! Een unieke beleving door een gevarieerd programma wat het behalen van jouw NLP Practitioner of NLP Master in 1 week mogelijk maakt!

Wat maakt de NLPweek een unieke beleving?

Naast het behalen van jouw NLP Practitioner of NLP Master diploma bestaat de NLPweek uit veel meer dan alleen studeren. Om jouw lijf en brein actief te houden gaan we bewegen, eten we gezond en krijg je handvatten om te kunnen ontspannen. En dat allemaal in 1 week en voor dezelfde prijs!

Waarom beweging in een opleidingsweek?

Beweging is zo enorm belangrijk voor je lijf, maar ook voor je brein! Wist je dat door te bewegen de bloeddoorstroming in het brein beter wordt?! Dat door beweging er meer neurotrofinen aangemaakt worden, wat er voor zorgt dat je geheugen beter wordt?! Beweging mag om die reden dan ook niet ontbreken tijdens de NLPweek!

Waar bestaat de unieke beleving uit?

Meerdere factoren maken de NLP week een unieke beleving. De NLPweek vindt plaats op een unieke luxe locatie, te midden van veel natuur, inclusief goed voorziene hotelfaciliteiten. De opleiding voor NLP practitioner of NLP Master wordt gegeven door Entertrainers. Dit wil zeggen, dat er naast de leerstof, ook ruimte is voor humor, sketches, muziek en meer om het geleerde nog beter inhoud te geven. Dit maakt de ervaring uniek en het geleerde wordt beter in het geheugen opgenomen. Beweging is een belangrijk onderdeel, maar ook het luisteren, (mee)zingen en maken van muziek maakt dat de NLPweek een unieke beleving is!

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
klik hier

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.