Skip to main content

Marieke Kalverda

Voor ieder is het startpunt, de reis en eindpunt verschillend. Deze puzzel vind ik heerlijk om samen met mijn klanten te leggen.

Hoi, ik ben Marieke!

Masteroersterkcoach, vitaliteitsadviseur, voedingsdeskundige en sporttrainer. Privé samenwonend met Frank en moeder van Sam. Heel graag ben ik actief buiten in de natuur. Mijn hele leven ben ik al druk bezig met voeding en beweging. Persoonlijk heb ik ervaren dat voeding je kan versterken, maar ook enorm tegen je werken. Mijn ervaring en kennis deel ik graag met jullie.

Mijn interesse voor de combinatie van voeding & gezondheid is ontstaan omdat ik in mijn tienerjaren vaak ziek was. Waar anderen een verkoudheid hadden, kreeg ik bijholte en voorhoofdsholte ontstekingen. De artsen probeerden van alles, maar de woorden van mijn huisarts waren destijds: “niets werkt bij jou.”

Een collega arts, gespecialiseerd in wat we alternatieve geneeswijze noemen, ging met mij aan de slag. Ik leerde welke voeding mij verzwakte en waar ik juist sterker van werd. Vanuit de pijn was een ‘afwijkend’ dieet goed vol te houden, maar toen de pijn verdween werd dit steeds moeilijker. Helaas keerde ook de klachten weer terug, dus weet ik nu dat mijn lijf hele goede feedback geeft. Deze feedback is niet altijd gewenst en wordt ook niet altijd gehoord.

De sport waar mijn hart ligt is handbal. Na een flinke blessure kon ik zelf niet meer spelen en ben ik nog meer gaan trainen en coachen. Zelf ben ik op zoek gegaan naar andere vormen van bewegen. Op dit moment wandel ik veel, het liefst in de natuur, probeer ik te hardlopen en doe ik krachttraining en bootcamp.

Na de opleidingen Food&Business, Orthomoleculaire voeding, Personeelsmanagement en Vitaliteitsadviseur kwam de opleiding OERsterk op mijn pad. Hierin kwam eigenlijk alles bij elkaar, zowel uit de opleiding als uit mijn ervaringen op het gebied van gezondheid. OERsterk bestaat uit 3 pijlers:
Ontspanning en zingeving.
Eten zoals de natuur het bedoeld heeft.
Regelmatig bewegen.

Ik vind het heel leuk om anderen mee te nemen in deze leefstijl. Voor ieder is het startpunt, de reis en eindpunt verschillend. Deze puzzel vind ik heerlijk om samen met mijn klanten te leggen. Zowel met individuen als in groepen. Stap voor stap passen we gewoonten aan naar gezondere gewoonten. Uiteindelijk kan iedereen OERSterk worden. Blij, vitaal en gezond.

Tijdens de NLPweek zal ik de gezonde voeding en sporttraining verzorgen. De voeding gebaseerd op de OERsterk leefstijl. Eten zoals natuur bedoeld heeft, veel groenten en vooral volgens het seizoen eten.

Ik breng jullie graag met veel plezier in beweging!

Liefs, Marieke

Wil je meer weten? Maak een persoonlijke afspraak en dan praten we samen verder. Leuk!
Ik wil meer weten!
klik hier

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.