Skip to main content

PLEUN SNEL

Door mijn persoonlijke, soms zware reis in het leven, wil ik mezelf blijven ontwikkelen

Wat leuk dat ik me aan je kan voorstellen!

Mijn naam is Pleun Snel, geboren en getogen in het pittoreske Maassluis. Ik ben een trotse vader van 2 volwassen kinderen, die hun draai in het leven gevonden hebben.

Door mijn persoonlijke, soms zware reis in het leven, wil ik mezelf blijven ontwikkelen. Omdat ik tegen dingen aan liep, en soms nog loop, heb ik veel boeken gelezen (IKEA Billy’s vol) over zelfontwikkeling, mezelf accepteren hoe ik ben, omgaan met mijn hoog gevoeligheid en nog veel meer… Ik heb vele opleidingen gevolgd in zelfontwikkeling en gedrag en heb diverse therapieën gevolgd. Op dit moment studeer ik toegepaste psychologie.

Het belangrijkste wat ik geleerd heb, is te vertrouwen op mijn gevoel. En dat mijn gedrag vaak mijn gevoel niet weergeeft. Door te vertrouwen op mijn gevoel en te herkennen wat mijn lijf aangeeft, weet ik nu veel beter om te gaan met alle prikkels die het leven geeft. Lichaam en geest zijn namelijk aan elkaar gekoppeld en beïnvloeden elkaar.

  • Ik ben enorm geïnteresseerd in jouw reis in het leven!
  • Wat zijn jouw succeservaringen?
  • Wat kunnen wij van elkaar leren?

Ik zie uit naar jouw deelname aan de NLPweek. Naast de NLP Practitioner of NLP Master opleiding laten we je meer succeservaringen meemaken in het gezond houden van jouw lijf en brein door te bewegen, gezond te eten en drinken en beter te ontspannen.

Wil je meer weten? Maak een persoonlijke afspraak en dan praten we samen verder. Leuk!
Ik wil meer weten!
klik hier

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.