Skip to main content

Susan Vrolijk

Door mezelf te blijven ontwikkelen merk ik dat mijn blik op de wereld verandert, en daarmee ook een betere interactie met anderen heb.

Hoi, ik ben Susan Vrolijk en stel mij graag even aan je voor!

Samen met mijn gezin woon ik in Krimpen aan den IJssel en ben ik werkzaam als voedingscoach voor mensen met overgewicht en obesitas. Met heel veel liefde begeleid ik mensen naar een nieuw eet en leef patroon om af te vallen en het behaalde doel te behouden.

Jarenlang heb ik zelf overgewicht gehad waardoor ik niet lekker in mijn vel zat, ik ben toen via het 1 op 1 dieet onder begeleiding van een coach veel afgevallen. Toen het mij uiteindelijk gelukt was op een gezond gewicht te komen en te ervaren hoe veel beter ik mij daardoor voelde, ontstond mijn interesse in voeding. Omdat ik andere mensen het gevoel van een gezond lichaam óók gun en ze daar graag bij wil helpen, heb ik er mijn beroep van gemaakt. Als ervaringsdeskundige begrijp ik zo goed hoe mensen kunnen lijden onder hun eetprobleem en overgewicht. Mijn cliënten voelen zich bij mij veilig, gezien, en gehoord.

Al jaren zag ik steeds op verschillende momenten NLP voorbij komen en iedere keer dacht ik, dát klinkt echt als iets voor mij. Het klonk mij als muziek in de oren om tools tot je beschikking te krijgen om andere mensen beter te kunnen begrijpen en zo beter te kunnen communiceren. Ik werk inmiddels al vele jaren als zelfstandig onderneemster en ik vind het heel belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen op het gebied van kennis over voeding en, nog belangrijker, op het gebied van persoonlijke en mentale ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling brengt mij zoveel meer dan alleen kennis. Door mezelf te blijven ontwikkelen merk ik dat mijn blik op de wereld verandert, en daarmee ook een betere interactie met anderen heb. De relaties, vriendschappen, mogelijkheden en kansen die zich om mij heen ontvouwen zijn daar een gevolg van en ik vind dat echt geweldig om te ervaren!

Vele opleidingen hebben de revue al gepasseerd, van emotie eten tot voeding en diabetes. Van stoelmassage tot mindfulness. Elk van deze opleidingen heeft mij een stukje gereedschap gegeven om toe te passen.

Ook heb ik de NLP opleiding bij de NLPweek mogen ervaren en nooit eerder ben ik zo dicht bij mezelf gekomen. Om een week lang zo de focus op jezelf te hebben en even los te zijn van de buitenwereld heeft mij doen inzien hoe belangrijk het is om écht te leven vanuit je hart.

Nu mag ik aansluiten bij het NLPweek Team en gaan zorgen voor een gezond en gevarieerd menu tijdens jóuw NLPweek en dat vind ik geweldig! Thuis, met mijn 3 kinderen waarvan er 1 vegetarisch eet, kook ik zoveel mogelijk gevarieerd. Tijdens de NLPweek zal ik de gezonde voeding voor mijn rekening nemen en hiermee jou gedurende de dag alle energie te geven die je nodig hebt!

Zie ik je binnenkort?

Wil je meer weten? Maak een persoonlijke afspraak en dan praten we samen verder. Leuk!
Ik wil meer weten!
klik hier

Trainers aan het woord

Pleun Snel

Oprichter en trainer NLPweek

NLP WEEK:
EEN UNIEKE BELEVING

Kunnen we je ergens mee helpen of wil je graag direct met ons contact opnemen over de NLP-week? We reageren binnen 24 uur.